Våffelstugan

NYHET : Från FETTISDAGEN 5 mars introducerar vi vår - givetvis egentillverkade - nya underbart goda "SEMMELVÅFFLA". Prova och njuuuuuuut :-)

OM våfflorna: Vi har alltid nygjord våffelsmet på eget recept med svenskt smör, Östgötagrädde och mjölk samt mjöl som vi hämtar från Orga kvarn i Skärblacka. Självklart gräddar vi också glutenfria våfflor i ett speciellt järn och på förfrågan gör vi även en laktosfri smet  och/eller serverar laktosfri grädde.

OM sylten: Vår fina sylt - jordgubb- hallon- och hjortronsylt utan tillsatser - hämtar vi från Brunneby Musteri.

OM kaffet: Vi brygger kaffe av 100% arabicabönor, där doften kan få det att vattnas i munnen på även den mest kräsne kaffekonsumenten. En perfekt blandning av smak, fyllighet, färg och arom. 

OM våra teer: Darjeeling är ett speciellt te som odlas, förädlas och produceras i teodlingarna i den kuperade Darjeelingregionen i Indien. När teet bryggs får det en karakteristisk, naturlig smak med en lätt och delikat doft. Vi har även ett urval med svarta och gröna ekologiska teer samt naturligt koffeinfritt Rooibos. 

OM mjölken: Vår mjölk kommer förstås från Linköpingskossor! 

OM saften: Närproducerad jordgubb- eller hallonsaft från Brunneby Musteri. 

OM glassen: Vi serverar Italiensk mjukglass, frozen yoghurt samt laktosfri frozen fruit i bägare i en mängd olika smaker. Otroligt god som den är eller tillsammans med en av våra nygräddade våfflor.

BOKA bord: Förbeställ gärna bord om ni är flera än 8 personer som kommer samtidigt och vill sitta tillsammans. Ni kan ringa eller skicka meddelande via kontaktformuläret i sidfoten.