Våffelstugan

NYHET : Vi gräddar stora våfflor i järn med hela sex hjärtan, för nu är Våffelstugan inne på sjätte året. ÄNNU större, ännu godare, ännu frasigare ....... :-)

OM våfflorna: Vi har alltid nygjord våffelsmet på eget recept med svenskt smör, Östgötagrädde och mjölk samt mjöl som vi hämtar från Orga kvarn i Skärblacka. Självklart gräddar vi också glutenfria våfflor i ett speciellt järn och på förfrågan gör vi även en laktosfri smet och/eller serverar laktosfri grädde.

OM sylten: Vår fina sylt - jordgubb- hallon- och hjortronsylt utan tillsatser - köper vi från Brunneby Musteri. Hallon- och jordgubbsylt ingår i vårt VÅFFELPAKET. Hjortronsylt serveras som tillval (5 kr extra)

OM kaffet: Vi brygger kaffe av 100% arabicabönor, där doften kan få det att vattnas i munnen på även den mest kräsne kaffekonsumenten. En perfekt blandning av smak, fyllighet, färg och arom. 

OM våra teer: Darjeeling är ett speciellt te som odlas, förädlas och produceras i teodlingarna i den kuperade Darjeelingregionen i Indien. När teet bryggs får det en karakteristisk, naturlig smak med en lätt och delikat doft. Vi har även ett urval med svarta och gröna ekologiska teer.. 

OM mjölken: Vår mjölk kommer förstås från Linköpingskossor och om den inte är tillgänglig så använder vi svensk eko-mjölk 

OM saften: Närproducerad hallonsaft från Brunneby Musteri. 

OM glassen: Vi serverar Italiensk mjukglass, frozen yoghurt samt laktosfri frozen fruit i bägare i en mängd olika smaker. Otroligt god som den är eller tillsammans med en av våra nygräddade våfflor.

BOKA bord: Förbeställ gärna bord om ni är flera än 8 personer som kommer samtidigt och vill sitta tillsammans. Ni kan ringa eller skicka meddelande via kontaktformuläret i sidfoten.