Våffelstugan

Vi har alltid nygjord våffelsmet på eget recept med svenskt smör, Östgötagrädde och mjöl som vi hämtar från Orga kvarn i Skärblacka. Självklart gräddar vi också glutenfria våfflor i ett speciellt järn. Här finns närproducerad saft och sylt (utan tillsatser) från Brunneby Musteri och vår mjölk kommer förstås från Linköpingskossor!! 

Doften av en god kopp kaffe av 100% arabicabönor odlade i länder nära ekvatorn, kan få det att vattnas i munnen på även den mest kräsne kaffekonsumenten. En perfekt blandning av smak, fyllighet, färg och arom. 

Darjeeling är ett speciellt te som odlas, förädlas och produceras i teodlingarna i den kuperade Darjeeling regionen i Indien. När teet bryggs får det en karakteristisk, naturlig smak med en lätt och delikat doft. Darjeeling är erkänt världen över som en av de finaste tesorterna tack vare dess unika arom. Numera har vi också ett urval med gröna ekologiska teer samt naturligt koffeinfritt Rooibos.

Vi serverar även Italiensk mjukglass, frozen yoghurt samt laktosfri frozen fruit i bägare. Otroligt god som den är eller tillsammans med en av våra nygräddade våfflor.
Förbeställ gärna bord om ni är flera än 8 personer som kommer samtidigt och vill sitta tillsammans!

Ni kan ringa eller skicka meddelande via länken kontaktformuläret i sidfoten.