Stilmöbler & hantverk

Möbler 
Med omsorg och hantverksskicklighet skapar våra svenska tillverkare de möbler som du och din familj kan glädjas åt i generationer – till vardags och till fest...  Gustavianskt, rokoko, klassiskt eller modernt – du väljer stil samt färg på möbler och tyg på stolar.  

Bengt & Lotta 
Moderna svenska formgivare och illustratörer. Kom in i vår butik och se ett brett urval av deras alster - lampor med tillhörande skärmar, ljusstakar, pappershållare, servetthållare, väggkrokar, skärbrädor, brickor mm.

Käck & Hedbys Smide
Käck & Hedbys mest kända produkt är Tuppstaken vilken har anor från 1600-talet. Konstnären Gustav Ankarcrona designade modellen i början av 1900-talet. Tuppstakens symboler: Hjärtat = Kärleken, Tuppen = Vaksamheten, Taggarna  = Kristi törnekrona, De tio hålen = Tio Guds Bud, De tre ljusen = Treenigheten, De tolv löven = De tolv apostlarna. 
 

Candles Scandinavia
ÄNTLIGEN ÄR DE TILLBAKA i vår butik!
Doftljusen WoodWick som tillverkas av Sojabönvax och har en mysigt sprakande träveke och fantastiskt lång brinntid. Vi har precis fått hem ett utval av vårens fräschaste dofter och färger i den populära mellanstorleken

Nääsgränsgården 
Nääsgränsgården är ett etablerat varumärke med unika produkter - en garanti för svensk originaldesign som produceras med omsorg om bästa kvalitet - av svenska formgivare. Namnet Nääsgränsgården är hämtat från den lilla orten Nääs där verksamheten en gång startade.
Snart dukar vi upp helt oemotståndliga hönor o tuppar inför PÅSK  

Erika Tubbin
Vad passar bättre i vår Våffelstuga än brickor, underlägg och disktrasor i Erikas populära serie "Swedish fika".
Vi säljer även gästhandduken "Främmat" - ett måste för den som vill hälsa sina gäster välkomna på Östgötska!